Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

The Upside Down

stranger things
 15,00 voor 1 week
 25,00 voor 2 weken bespaar -17%
 35,00 voor 3 weken bespaar -22%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  15,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 2287
Afmetingen 21 x 44 x 32 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Fans van de wereldwijde Netflix orignal-serie zullen de authentieke details van dit aantrekkelijke verzamelobject LEGO®Stranger Things “The Upside Down” zeker waarderen.

Dit stevige, van stenen gebouwde model kan omklappen van de echte wereld naar het Ondersteboven. Door de manier waarop de bouwinstructies zijn samengesteld is dit model ideaal om samen met vrienden of familie te bouwen.

Het huis van de familie Byers bestaat uit de slaapkamer van Will, de woonkamer en de eetkamer. De Onderstebovenversie van het huis, uit een alternatieve dimensie, bevat alle kamers die het model uit de echte wereld ook heeft, maar dan met het donkere, overgroeide en vervallen uiterlijk dat fans direct zullen herkennen uit de serie.

Dit LEGO®Stranger Things speelgoed is inclusief 8 direct herkenbare Stranger Things minifiguren uit de Netflix original-hitserie: Elf, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, commissaris Jim Hopper en de Demogorgon.

De politieauto van commissaris Jim Hopper heeft een afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur en een pompoen-element als herinnering aan seizoen 2.

Accessoire-elementen: de katapult en zaklamp van Lucas, de walkietalkie en het kompas van Dustin, de zaklamp en walkietalkie van Mike, de koffiemok van Hopper, de zaklamp en tekening van 'Will de Wijze' van Joyce en de wafel van Elf.