Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

De Spelregels

De spelregels bij het huren van een set

 1. Kies via de website jouw favoriete legoset(s) en de gewenste huurperiode. Als nieuwe huurder vul je een klantenfiche in zodat we weten wie je bent. Bij het huren of reserveren van een set via onze webshop kan je onmiddellijk betalen via het gekoppelde betalingssysteem.
 2. De sets kan je reserveren voor een periode van maximum 3 weken, je kiest zelf volgens de beschikbare data op de agenda wanneer je deze komt ophalen in Gentbrugge. Er wordt ook onmiddellijk weergegeven wanneer de sets dienen ingeleverd te worden. Via e-mail krijg je bevestiging van jouw reservatie en wanneer je verwacht wordt.
 3. Een set huren en dezelfde dag ophalen kan. We vragen in dit geval telefonisch een seintje te geven zodat we de ophaling kunnen organiseren.
 4. Als waarborg vragen we 50 EUR per set. Is alles compleet en helemaal in orde bij teruggave dan storten wij de waarborg terug op de rekening naar jouw keuze, dit ten laatste vier weken na afgifte.
 5. Bij afhalen van de sets wordt een huurovereenkomst in duplo ondertekend. Hierop staan vermeld: jouw gegevens, de code en naam van de gehuurde set, de uitleenperiode, de totale huurprijs en de gevraagde waarborg. Eén exemplaar krijg je mee samen met de gehuurde set.
 6. Is het de eerste keer dat je bij ons huurt? Dan vragen we je identiteitskaart te tonen zodat wij jouw identiteit kunnen controleren.
 7. De lego set wordt in een gesloten box meegegeven. Deze box bevat de blokjes, de spelregels, een brick separator en een exemplaar van de huurovereenkomst.
 8. De sets zijn met de grootste zorg verzameld, wij vertrouwen erop dat jij ook een lego fan bent en dus ook zorg draagt voor de sets. Bouw op een geschikte plaats zodat je geen blokjes verliest. Meng nooit eigen steentjes met steentjes uit de set.
 9. Standaard wordt bij de set geen boekje met bouwinstructies voorzien. Je kan de instructies gratis downloaden via de QR-code die op de box hangt. Op een tablet kan je makkelijk inzoomen op details.
 10. Geniet van de vele kleine details tijdens het bouwen. We vinden het ook fantastisch als je foto’s met ons deelt op onze Facebook of Instagram pagina.
 11. Voordat je de set naar ons terug brengt, haal je deze terug uit elkaar. Je stopt alles opnieuw in de daarvoor voorziene zakjes die gemerkt zijn met een handige kleurencode. Kies je er toch voor dat wij de sets uit elkaar halen, wordt de waarborg niet teruggestort.
 12. Gebruik bij het uit elkaar halen van de set nooit een mes of ander scherp voorwerp, ook tanden zijn hiervoor niet geschikt. Bij elke set zit een brick separator voor moeilijk los te maken delen. Vind hier onze superhandige tips voor het gebruik van de brick separator.
 13. Houd er rekening mee dat het afbreken van een grote lego set wel even kan duren, dus begin hier zeker op tijd mee.
 14. Het kan altijd dat er een stukje breekt of verloren gaat. Gelieve dit te melden bij inleveren van de set.
 15. Je brengt de box terug op het afgesproken moment. Je krijgt ook altijd een herinnering eens het zover is, ook daar vind je het tijdstip terug waarop wij jou verwachten. De teruggebrachte sets worden gecontroleerd op schade en volledigheid. Het is belangrijk dat je alle lego blokjes in de voorziene zakjes terug steekt. Verloren of beschadigde stukjes worden afgetrokken van de waarborg.
 16. Ben je nog niet helemaal klaar voor jouw gekozen deadline ? Kijk snel op de website, is de set nog vrij dan kan je gemakkelijk een weekje verlengen. 
 17. Mogen wij ook vragen om de tijdstippen van afhalen en terugbrengen te willen respecteren ? 
 18. We wensen je veel bouwplezier aan jouw gave Lego bouwset!