Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

De LegoVos

Hallo !

De LegoVos, dat is Johan en eigenlijk ook zijn enthousiaste zonen Thomas en Bas.

Alle drie Lego fanaten - er is niets beters dan iets nieuws te bouwen !

Omdat we zelf zo enthousiast zijn over de fantastische sets die we in de loop der jaren hebben gebouwd, willen we die ervaring delen met mede-Lego fans. In plaats van onze Lego in de kast te laten staan kunnen we er eigenlijk ook iemand anders een plezier mee doen. Daarom hebben we onze collectie uitgebreid en is het nu mogelijk om de meest coole en mooie stukken uit onze collectie bij ons te huren.

Lego huren is duurzaam en flexibel: simpelweg een Lego-set reserveren, bouwen, laten zien aan je vrienden (vergeet zeker geen berichtje te posten op onze sociale media), afbreken en een nieuwe huren. Telkens weer.

Wij hebben een aanbod voor jong en oud, van makkelijk tot moeilijk, van kleine tot de allergrootste bouwwerken. Als er nieuwe Lego worden uitgebracht zorgen wij ervoor dat die snel bij ons assortiment worden toegevoegd. Op die manier kan je altijd bouwen aan de allernieuwste bouwpakketten.

Ook staan we altijd open voor jullie input/ideëen, heb je een Lego set gezien die wij nog niet aanbieden en die je zeker eens wil bouwen, laat dit weten via onze ideëenbus die je op onze website terugvindt.

Het is dé Lego-ervaring waarvan je hebt gedroomd.