Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

The Lord of the Rings: Rivendell™

NIEUW !
 25,00 voor 1 week
 45,00 voor 2 weken bespaar -10%
 60,00 voor 3 weken bespaar -20%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  25,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 6167
Afmetingen 50 x 72 x 39 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Reis naar Rivendell met deze LEGO® The Lord of the Rings™ verzamelset. Dit indrukwekkende 6.167-delige project is gebaseerd op de vallei in Midden-aarde waar de beroemde missie begon en zit boordevol details die fans van de films ongetwijfeld zullen waarderen.

Breng beroemde scènes tot leven. De bouwset is versierd met bomen en bladeren die je het gevoel geven diep in het bos van Rivendell™ te zijn en bevat magische details zoals een elfensmederij, Elronds rommelige studeerkamer, de scherven van Narsil en schilderijen en standbeelden uit de geschiedenis van Midden-aarde. Het model is ook inclusief 15 minifiguren om je favoriete scènes tot leven te brengen. De minifiguren hebben afneembare benen, zodat je ze rond de tafel kunt plaatsen om de bekende Raad van Elrond scène na te spelen.

Deze set biedt een indrukwekkend project dat bol staat van de details en verwijzingen naar de The Lord of the Rings™ filmtrilogie, die alle fans zullen herkennen.

Bekende personages ⁠– de bouwset bevat maar liefst 15 minifiguren, waaronder legendarische personages zoals Frodo™, Sam™, Bilbo Balings, Boromir™, Gimli™, Aragorn™, Legolas en Gandalf de Grijze.

The Lord of the Rings: Rivendell is ca. 39 cm hoog, 72 cm breed en 50 cm diep en bestaat uit 3 delen: de toren, de raadsring en het paviljoen met rivier en brug.

De aanbevolen huurtijd is minimum 2 weken.