Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

Spookhuis

 20,00 voor 1 week
 35,00 voor 2 weken bespaar -13%
 45,00 voor 3 weken bespaar -25%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  20,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 3231
Afmetingen 25 x 25 x 68 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Als je van spoken, demonen en andere wezens houdt die 's nachts ronddolen, is het LEGO®Spookhuis de perfecte set voor jou. Vergeet voor even je dagelijkse beslommeringen en ontdek de ene na de andere verrassing met dit bijzondere bouwproject: het Haunted House!

Beleef uren bouwplezier met dit indrukwekkende spookhuismodel en bewonder alle mooie details die in dit spookhuis verborgen zitten. Het huis kan open, waardoor je de binnenkant eenvoudig kunt bekijken. Hier ontdek je een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren. Zie hoe de behekste voordeuren dichtgaan voor een spookachtig effect.

Dit spookhuis maakt deel uit van een reeks LEGO® bouwsets voor volwassenen die dol zijn op ingenieuze ontwerpen. Bovendien is het model een griezelig goed cadeau voor een verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid. Dit griezelige LEGO®Spookhuis model biedt iedereen die op zoek is naar een ontspannend nieuw project urenlang bouw- en speelplezier. Bouw het helse horrorhuis en verken alle indrukwekkende functies en prachtige details.