Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

Piraten van Barracuda Baai

 15,00 voor 1 week
 25,00 voor 2 weken bespaar -17%
 35,00 voor 3 weken bespaar -22%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  15,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 2545
Afmetingen 32 x 64 x 59 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Haal nostalgische herinneringen op aan LEGO® bouwprojecten uit je jeugd met dit LEGO® Ideas Piraten van Barracuda Baai scheepswrakmodel om neer te zetten en mee te spelen.

Om te bouwen tot een klassieker
Ontdek de kapiteinshut, de voedselvoorraad, de keuken, de slaapkamers, het laaddok, de boerderij, het toilet, de gevangeniscel, de taverne en de verborgen schat, plus allerlei leuke accessoires, 8 minifiguren van piraten, diverse dierenfiguren en 2 skeletfiguren voor verhalen boordevol actie. Deze set bevat een eiland dat in twee delen kan worden gesplitst en opnieuw kan worden ingedeeld. Het scheepswrak kan ook uit elkaar worden gehaald en worden omgebouwd tot een schip dat is geïnspireerd op het LEGO® model van het Black Seas Barracuda piratenschip uit 1989.

De set bevat 8 minifiguren, waaronder Kapitein Roodbaard, Juffrouw Anker, Robin Loot en de tweeling Stuurboord en Bakboord voor piratenspeelplezier boordevol actie, plus een haai, een varken, 2 papegaaien, 3 krabben, 2 kikkers en 2 skeletfiguren.

In de kamers, onder meer een kapiteinshut, keuken, taverne, slaapkamer en gevangeniscel, vind je talloze accessoires. Het scheepswrak is ook om te bouwen tot een schip dat lijkt op het LEGO®model van de Black Seas Barracuda van Kapitein Roodbaard uit 1989.