Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

Macs Teamvrachtwagen en vriendjes

cars
 10,00 voor 1 week
 17,00 voor 2 weken bespaar -15%
 25,00 voor 3 weken bespaar -17%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  10,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 738
Afmetingen 9 x 38 x 26 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Mack en Bliksem McQueen willen hun vrienden bezoeken in Radiator Springs. Maar ze zijn vergeten naar welke kant ze moeten draaien op het kruispunt. Wie kan onze vrienden helpen de weg te vinden?

Deze sets is inclusief Bliksem’s vriendjes:

8424 Takels Spionnenafdeling: Aan boord van de trein is Holley Shiftwell bezig Takel met zijn top-geheime spionnenuitrusting te helpen. Gaat het onze vrienden lukken hun missie te volbrengen?

8206 Tokyo Pitstop: Het team van Bliksem McQueen staat klaar voor de eerste race van het Wereldkampioenschap in Tokyo, Japan. Gaat het Luigi and Guido lukken om sneller te werken dan de andere pitsploegen?

9481 Jeff Gorvette: Jeff Gorvette is een legende in zijn eigen land, Amerika. Thuis is hij één van de snelste racewagens van allemaal, maar nu staat hij tegenover de rest van de wereldtop tijdens de Tokio etappe van het Wereldkampioenschap! Kan hij zijn aartsrivaal Bliksem McQueen voor blijven?

9478 Francesco Bernoulli: De beroemde Italiaanse racewagen Francesco Bernoulli rijdt zijn trainingsrondjes op de Porto Corsa racebaan. Hij kan alle bochten nu bijna dromen en weet zeker dat hij deze etappe van het Wereldkampioenschap kan winnen!