Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

London Bus

 15,00 voor 1 week
 25,00 voor 2 weken bespaar -17%
 35,00 voor 3 weken bespaar -22%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  15,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 1686
Afmetingen 34 x 13 x 18 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Bouw een ode aan een wereldberoemd ontwerp met deze fraaie Londense dubbeldekker boordevol authentieke details zoals een felrood kleurenschema, brede voorruit, speciaal gemaakte banden met profiel, bestemmingsbord en een open instapplatform achter inclusief grijpstang, prullenbak voor gebruikte kaartjes, brandblusser en een halve wenteltrap naar het bovendek.

Interessante functies zijn onder andere de motorkap die open kan met motor, de gedetailleerde bestuurderscabine met schuifdeur en het afneembare dak en bovendek voor toegang tot het gedetailleerde interieur inclusief versleten ogende stoel en diverse originele details zoals een achtergelaten paraplu, een krant, een leeg blikje en zelfs achtergelaten kauwgom. Inclusief omkeerbare posters met opdruk met naar keuze, een reclame uit de vijftiger jaren of een hedendaagse versie.

Haal het dak en het bovendek eraf voor toegang tot het gedetailleerde interieur. Duw de schuifdeur open en kijk in de gedetailleerde bestuurderscabine met brede panorama-voorruit. Maak de motorkap open en bekijk de motor.