Fout
MIJN ACCOUNT
AANMELDEN
Of

REGISTREER MET JE E-MAILADRES

Registreer

Het Disney kasteel

 20,00 voor 1 week
 35,00 voor 2 weken bespaar -13%
 45,00 voor 3 weken bespaar -25%

Huurwaarborg:  50,00

Specificaties

Prijs  20,00 / week
Huurwaarborg  50,00
Moeilijkheid
Aantal stuks 4080
Afmetingen 31 x 48 x 74 (lengte x breedte x hoogte)

Omschrijving

Haal de magische wereld van Disney in huis met dit betoverend mooie Disney kasteel. Dit rijk gedetailleerde LEGO® model is opgebouwd uit meer dan 4000 steentjes: het biedt een boeiende bouw- en speelervaring en er horen allerlei fascinerende extra‘s en functie met Disney-thema bij. De zorgvuldig gedetailleerde voorgevel en torens zijn precies als het beroemde Walt Disney World® Resort Kasteel van Cinderella! De vele kamers hebben speciale kenmerken die zijn geïnspireerd op een aantal populaire Disney tekenfilms. Verzin zelf allerlei avonturen met de bijbehorende minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel, of gebruik figuren uit je eigen verzameling voor onbegrensde speelmogelijkheden.

Inclusief 5 minifiguren: Mickey Mouse met smoking, Minnie Mouse in rode jurk, Donald Duck in klassiek kostuum, Katrien Duck met roze rokje, blauwe schoenen en een haarstrik en Tinkerbel met pruik-element, rokje, vleugeltjes en toverstaf.

Op de begane grond van het hoofdgebouw is een grote hal met gewelfde toegangspoort, mozaïekvloer, sierlijke kroonluchter, harnassen, schilden aan de muur, ouderwetse klok, vloervaas met zelfbouw-bloemelementen, magisch tapijt en een gouden lamp.

Eerste verdieping van het hoofdgebouw met donkerblauwe gordijnen om zelf te bouwen inclusief gordijnstang, kandelaar, roos en glazen vitrine-elementen.

Tweede verdieping van het hoofdgebouw inclusief kist met toverboeken, een vloerdweil- en emmer-element en een doorgang naar de tweede verdieping van de grote toren.

Op de derde verdieping van het hoofdgebouw is een slaapkamer met gedetailleerd bed met goudkleurig hoofdeinde.

Een deel van het dak kan worden weggehaald zodat een glazen muiltje en een sprookjesboek-element met bedrukte voorplaat tevoorschijn komen.

 

De aanbevolen huurtijd is minimum 2 weken.